R&P Beverage Sverige

R&P Beverage Sverige är en ung och ny aktör på marknaden som grundades 2015. Vi utmanar dom ledande aktörerna och väljer också noggrant ut våra dryckesprodukter för att sedan distribuera dem till Systembolagets butiker och restauranger över hela Sverige samt till olika ”Whole salers”. Vår portfölj omfattar varumärken av större skala till mindre familjeägda egendomar. Genom att kombinera ett noga utvalt sortiment av dryckesprodukter med hög kvalité, valmöjlighet för kunden och passion för vad vi och våra producenter skapar vill vi vara Sveriges nya utmanande aktör för både våra kunder och leverantörer. R&P Beverage Sverige är ett självständigt bolag till Agrifood Sverige AB.

Affärsidé & vision

R&P Beverage Sverige ska importera, distribuera, sälja och marknadsföra noggrant utvalda dryckesprodukter från producenter med fokus på kvalitet, karaktär och prisvärde. Med insikt om vad våra kunder eftersträvar, passion för det vi och våra producenter åstadkommer och med en egen valmöjlighet för våra kunder vara en attraktiv dryckesleverantör!

Kontakta oss:

R&P Beverage Sverige
Tel. 072-2477200
E-post: info@rp-beverage.se

Om oss:

R&P Beverage är ett företag som erbjuder Sveriges marknad med noga utvalda dryckesprodukter som speglas av kvalité, valmöjlighet & passion.